Cum comand un negativ?

  • Cum comand un negativ de pe site?

Negativele pot fi comandate direct de pe site prin plata cu cardul.

  • Ce fac dacă nu am card?

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un email pe adresa tukasy@yahoo.com sau suna-ne la numarul de telefon 0753945084 pentru a ne comunica negativele dorite si va vom timite datele noastre de cont bancar pentru a le achita..

  • Cum primesc negativele comandate?

Negativele comandate le primiți pe adresa dv. de email, whatsapp, sau facebook messenger.

  • Când primesc negativele comandate?

Negativele comandate le primiti imediat ce a fost procesată plata dvs. Vei fi redirectionat automat catre un link de descărcare sau le veți primi pe email.

  • Dacă am o problemă, cui mă adresez?

Pentru orice nelămurire sau întrebare ne puteti contacta prin metodele existente pe site, la telefon 0753945084 sau scrie un email la adresa tukasy@yahoo.com

  • Dacă primesc eroare de plată încerc din nou?

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corect și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Poți încerca și a doua oară, dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență. 

  • Sunt datele cardului meu în siguranță?

Daca te uiti în browser, în stanga sus acolo unde este adresa web a acestui websitehttps://tukasy.com…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe siteurile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume PayPal care ulterior ne face transferul banilor.

  • Dacă nu am găsit un negativ pe site, îl puteți realiza la cerere?

Vă putem realiza la cerere negative la orice melodie. Pentru plasarea unei comenzi in cazul acesta, așteptăm telefonul dvs. la nr. 0753945084, sau un email la tukasy@yahoo.com

 

Model de formular de comandă